jhagman

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2014

Tävling i Lilla Hageby

Av Jhagman - 12 oktober 2014 18:59

Idag blev det pay and jump i Stall lilla hageby i Norrköping. Vi skulle hoppa 70 cm och 80 cm. När vi väll kom fram till tävlingsplatsen började det spöregna efter 30 min och det regnade tills vi åkte hem. 


Det problem vi hade idag var att sista hindret var 2 torn med en mur i mellan som man skulle hoppa, hon vågade inte gå nära den över huvud taget. Jag "visade" henne den innan vi fått startsignal men hon ville inte gå nära den men vi startade ändå. Första rundan var katastrof tänker inte ens prata om + att jag ramlade av så gjorde en omstart. Då gick det mycket bättre men vi fick en specialare på muren (de plockade av överstad delen) och den hoppa hon på andra försöket. 


80 cm rundan är jag nöjdast med för då hade vi ett bättre flyt och hon tittade inte på muren. Vi fick även här en specialare på muren. Härrev hon som sakt 2 hinder, 3an och 4an. Men gud så bra hon hoppade men var lite trött så vi måste öva styrka.


 


Jag travade mycket på båda rundorna vilket beror på att hon tyckte muren var läskig och inte ville gå förbi där. Detta stressade hon upp sig över så det blev mycket travhoppning. I efterhand känns det som jag fegred lite för som sakt på alla filmer ser det lättare ut än vad är. Nästa tävling får vi lägga mer fokus på att hoppa i galopp ovh rätt galopp. 


Ska försöka bygga en mur och träna på att hoppa över xD
 
ANNONS
 
Sarah

Sarah

13 oktober 2014 10:50

Vad duktiga ni är! Jag tycker det ser jätte bra ut, bara jobba lite på mer galopp och mer rutin så kommer det ju bli toppen :D

http://sarahhbergman.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jhagman - 31 mars 2016 20:39

Uppdaterar mer på www.nouw.com/jhagman

Av Jhagman - 21 mars 2016 10:11

Kod för att importera min blogg till Nouw: 9503368632 Ny blogg på www.nouw.com/jhagman ...

Av Jhagman - 21 mars 2016 09:54

Igår vart det som sakt en banhoppningsträning på Heda RK, en 80 cm och en 90 cm. Jag är väldigt nöjd med resultatet! Dock kan jag ju ha huvudet med mig! Iaf när vi kom dit och skulle rida fram var jag inte riktigt med i matchen, jag red inte så bra s...

Av Jhagman - 20 mars 2016 22:34

80 cm = 4 fel (rivning som var mitt fel red en dålig väg) 90 cm = inga hindefel men jag red fel väg men vi fick hoppa klart banan ändå   Film kommer imorrn! ...

Av Jhagman - 19 mars 2016 21:19

Lillan är nog inne i brunst igen för hon är så tråkig! Hon vill inte sammarbeta och är as sur på andra hästar... Idag när hon stod i gången attackerade hon Surre (nya boxgrannen) utan anledning. Hon slet sig och stegra mot han men jag blev ju as arg ...

Välkommen hit!


Kul att du hittat hit! Jag heter Julia och min blogg handlar om mig och min häst May Miro-09.

Länkar

May Miro -09

May Miro aka "Lillan" är ett litet sto på 163 cm född 2009. Jag började känna Lillan där jag var medryttare på henne våren 2013. Hösten 2013 bestämdes det att jag skulle ha henne på foder tills jag kunde köpa henne vilket jag gjorde vintern 2016. 

Lillan är efter dressyr hingsten Roosevenlt men hon har kapacitet för hoppningen och riktigt bra scoop så det är hoppning vi främst rider. Det ska bli dressyr i framtiden också. Hon är en energisk liten häst men hon gör alltid sitt bästa och vill lära sig/göra rätt. Bästa lilla hästen!

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ jhagman med Blogkeen
Följ jhagman med Bloglovin'

Kategorier

Om mig


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se