jhagman

Direktlänk till inlägg 12 maj 2015

Kiropraktor omgång 2

Av Jhagman - 12 maj 2015 14:42

Idag kom kiropraktorn Finn ut igen och hamrade lite på Lillan. Lillan var bättre men fortfarande lite spänningar i manken och ländryggen. Bakknäna var bättre men fortfarande inte bra, nästan helt bra på vänster bakknä men högerbak gillar hon inte alls. Höger framknä var helt bra. Så vi fixade till detta så nu blir det vila 3 dagar sen skritt 3 dagar och sen jogg. Jag kan tävla den 31 maj och 6 juni och det känns bra (Y). 

Hon älskar verkligen att bli behandlad för efteråt så galopperade hon runt i hagen och slet sig nästan från mig när jag slulle släppa ut henne. Hon blir verkligen så glad! 

Jag frågade även om jag fick massera henne och det fick jag. Jag har inte gjort det sen förra behandingen pga att jag har varit rädd för att det ska hoppa tillbaka. Men på torsdag kommer jag att massera henne så att detta blir bättre så att vi kanske slipper en fjärde behandling. 


Jag gillar att kolla när Finn arbetar och Larry för det är kul att se vad de gör och hur de gör och varför. De förklarar även om man frågar mer. Jag har fått en helt ny respekt för kiropraktik. Det är det jag kommer att använda när jag har ett problem med en häst i första hand för man kan jobba med musklerna osv och det blir bättre. Men om de inte är rakti skelettet så kommer problemet att återuppstå. Finn kommer jag ha kvar så länge han arbetar kvar för han är prisvärd och duktig!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jhagman - 31 mars 2016 20:39

Uppdaterar mer på www.nouw.com/jhagman

Av Jhagman - 21 mars 2016 10:11

Kod för att importera min blogg till Nouw: 9503368632 Ny blogg på www.nouw.com/jhagman ...

Av Jhagman - 21 mars 2016 09:54

Igår vart det som sakt en banhoppningsträning på Heda RK, en 80 cm och en 90 cm. Jag är väldigt nöjd med resultatet! Dock kan jag ju ha huvudet med mig! Iaf när vi kom dit och skulle rida fram var jag inte riktigt med i matchen, jag red inte så bra s...

Av Jhagman - 20 mars 2016 22:34

80 cm = 4 fel (rivning som var mitt fel red en dålig väg) 90 cm = inga hindefel men jag red fel väg men vi fick hoppa klart banan ändå   Film kommer imorrn! ...

Av Jhagman - 19 mars 2016 21:19

Lillan är nog inne i brunst igen för hon är så tråkig! Hon vill inte sammarbeta och är as sur på andra hästar... Idag när hon stod i gången attackerade hon Surre (nya boxgrannen) utan anledning. Hon slet sig och stegra mot han men jag blev ju as arg ...

Välkommen hit!


Kul att du hittat hit! Jag heter Julia och min blogg handlar om mig och min häst May Miro-09.

Länkar

May Miro -09

May Miro aka "Lillan" är ett litet sto på 163 cm född 2009. Jag började känna Lillan där jag var medryttare på henne våren 2013. Hösten 2013 bestämdes det att jag skulle ha henne på foder tills jag kunde köpa henne vilket jag gjorde vintern 2016. 

Lillan är efter dressyr hingsten Roosevenlt men hon har kapacitet för hoppningen och riktigt bra scoop så det är hoppning vi främst rider. Det ska bli dressyr i framtiden också. Hon är en energisk liten häst men hon gör alltid sitt bästa och vill lära sig/göra rätt. Bästa lilla hästen!

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ jhagman med Blogkeen
Följ jhagman med Bloglovin'

Kategorier

Om mig


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se