jhagman

Direktlänk till inlägg 19 mars 2016

Förtjäna saker

Av Jhagman - 19 mars 2016 11:15

Jag tycker att jag inte förtjänar vissa saker som jag skulle kunna ge mig själv t.ex att få träna varje vecka eller träna för en riktigt duktig dressyrtränare. Till och med sadeln var jag tveksom om jag förtjänade eller ej. Jag tror att detta kommer ifrån att jag inte fått speciellt mycket hästmässigt utan har fått gå min egen väg/lösa problem själv. Jag belönar inte mig själv tillräckilgt med andra ord. Frågan är ju varför kan jag inte ändra på det? Jag tycker att det har blivit bättre men inte helt bra. Visst ska man kanske inte belöna sig själv med svin dyra saker varje dag men någon gång ibland kan det vara okej. Ifs är inte jag någon materialist, okej jag kan gilla vissa grejor och om jag verkligen vill ha dem ser jag till att skaffa dem. Men att få grejor som jag inte kommer använda ser jag ingen mening med eller att ha grejor i överdrift som inte används, nej tack. 


Jag tror också att jag har blivit ner klankad/fått mycket negativ sakt om saker jag har gjort vilket gör att jag inte tycker att de saker jag gör är bra och där av inte belönar mig själv. 


Jag måste börja sträcka på mig själv och inse att jag är duktig. Hatar det ordet för jag ser inte mig själv som duktig. Men måste ändå banka in i mitt huvud att jag är det, att jag vet vad jag pratar om gud vad svårt det är att skriva det.   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jhagman - 31 mars 2016 20:39

Uppdaterar mer på www.nouw.com/jhagman

Av Jhagman - 21 mars 2016 10:11

Kod för att importera min blogg till Nouw: 9503368632 Ny blogg på www.nouw.com/jhagman ...

Av Jhagman - 21 mars 2016 09:54

Igår vart det som sakt en banhoppningsträning på Heda RK, en 80 cm och en 90 cm. Jag är väldigt nöjd med resultatet! Dock kan jag ju ha huvudet med mig! Iaf när vi kom dit och skulle rida fram var jag inte riktigt med i matchen, jag red inte så bra s...

Av Jhagman - 20 mars 2016 22:34

80 cm = 4 fel (rivning som var mitt fel red en dålig väg) 90 cm = inga hindefel men jag red fel väg men vi fick hoppa klart banan ändå   Film kommer imorrn! ...

Av Jhagman - 19 mars 2016 21:19

Lillan är nog inne i brunst igen för hon är så tråkig! Hon vill inte sammarbeta och är as sur på andra hästar... Idag när hon stod i gången attackerade hon Surre (nya boxgrannen) utan anledning. Hon slet sig och stegra mot han men jag blev ju as arg ...

Välkommen hit!


Kul att du hittat hit! Jag heter Julia och min blogg handlar om mig och min häst May Miro-09.

Länkar

May Miro -09

May Miro aka "Lillan" är ett litet sto på 163 cm född 2009. Jag började känna Lillan där jag var medryttare på henne våren 2013. Hösten 2013 bestämdes det att jag skulle ha henne på foder tills jag kunde köpa henne vilket jag gjorde vintern 2016. 

Lillan är efter dressyr hingsten Roosevenlt men hon har kapacitet för hoppningen och riktigt bra scoop så det är hoppning vi främst rider. Det ska bli dressyr i framtiden också. Hon är en energisk liten häst men hon gör alltid sitt bästa och vill lära sig/göra rätt. Bästa lilla hästen!

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ jhagman med Blogkeen
Följ jhagman med Bloglovin'

Kategorier

Om mig


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se