jhagman

Direktlänk till inlägg 19 mars 2016

Tråkig attityd

Av Jhagman - 19 mars 2016 08:30

Lillan var riktig tråkig att rida idag. Hon var väldigt loj, tog inte skänkel, hade attityd kan man säga. Men hoppa skulle vi det hade jag gett mig in på! 


 

Vi värmde upp i 35 min innan vi började hoppa pga att hon var så tråkig. Ville ha henne med mig och inte emot mig. Även mjuk som hon vägrade, satte sig bara på tvären så 35 min fick det bli innan jag var halv nöjd med resultatet. Banan som står uppställde ser ni ovan och det består av 3 kombination, kombination, mur, räcke, grind.   

Började att värma upp på räcket och sen på 3 kombinationen som var lägre än bilden här. Bra för henne för här kunde hon inte vara loj när bommen låg i mellan för då "tvingades" hon att ta ett galoppsprång ist för 2 som hon ville. + hon vart då mer med i matchen men fortfarande tråkig. 

 

Sen hoppade vi denna kombination som hon backade av på för grinden var lite läskig tror jag eller så tycker hon att kombination är lite konstigt. Hon har ju lite själförtroende dipp just nu så hoppa mer kombinationer för att hon ska bjuda mer. 


 

Sen blev det även mur eller typ mur, vi hoppar imellan. Detta gjorde hon bra dock världen mega hopp men vad gör det när hon hoppar! Inte rädd för muren idag iaf hon tog till och med en tugga av den xD


  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jhagman - 31 mars 2016 20:39

Uppdaterar mer på www.nouw.com/jhagman

Av Jhagman - 21 mars 2016 10:11

Kod för att importera min blogg till Nouw: 9503368632 Ny blogg på www.nouw.com/jhagman ...

Av Jhagman - 21 mars 2016 09:54

Igår vart det som sakt en banhoppningsträning på Heda RK, en 80 cm och en 90 cm. Jag är väldigt nöjd med resultatet! Dock kan jag ju ha huvudet med mig! Iaf när vi kom dit och skulle rida fram var jag inte riktigt med i matchen, jag red inte så bra s...

Av Jhagman - 20 mars 2016 22:34

80 cm = 4 fel (rivning som var mitt fel red en dålig väg) 90 cm = inga hindefel men jag red fel väg men vi fick hoppa klart banan ändå   Film kommer imorrn! ...

Av Jhagman - 19 mars 2016 21:19

Lillan är nog inne i brunst igen för hon är så tråkig! Hon vill inte sammarbeta och är as sur på andra hästar... Idag när hon stod i gången attackerade hon Surre (nya boxgrannen) utan anledning. Hon slet sig och stegra mot han men jag blev ju as arg ...

Välkommen hit!


Kul att du hittat hit! Jag heter Julia och min blogg handlar om mig och min häst May Miro-09.

Länkar

May Miro -09

May Miro aka "Lillan" är ett litet sto på 163 cm född 2009. Jag började känna Lillan där jag var medryttare på henne våren 2013. Hösten 2013 bestämdes det att jag skulle ha henne på foder tills jag kunde köpa henne vilket jag gjorde vintern 2016. 

Lillan är efter dressyr hingsten Roosevenlt men hon har kapacitet för hoppningen och riktigt bra scoop så det är hoppning vi främst rider. Det ska bli dressyr i framtiden också. Hon är en energisk liten häst men hon gör alltid sitt bästa och vill lära sig/göra rätt. Bästa lilla hästen!

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ jhagman med Blogkeen
Följ jhagman med Bloglovin'

Kategorier

Om mig


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se